Kesätöitä 2024

09.02.2024

MANSIKANMYYJÄ

Tarvitsemme reippaita ja myyntihenkisiä marjojen ja vihannesten torimyyjiä myyntipisteisiimme Tuulokseen Kauppakeskus Tuulosen eteen ja Lammin keskustaan S-marketin sisätilaan. Hakijalta edellytämme 16 vuoden ikää ja reipasta otetta myyntityöhön. Tuulosessa työ alkaa noin 15.6. ja Lammilla noin 18.6. Työ kestää satokauden ajan, noin 10.8. asti. Myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Ensisijalla ovat kuitenkin ne ketkä pystyvät työskentelemään koko satokauden ajan.

MYYJIÄ kesäkahvilaan/tilamyymälään.

Satokauden ajaksi tarvitsemme reippaita ja oma-aloitteisia myyjiä tilamyymälään ja kesäkahvilaan Niemenkulmalle. Työ sisältää asiakaspalvelua myymälässä ja kesäkahvilassa (kassatyöskentelyä). Ohjaat itsepoiminta-asiakkaita. Huolehdit siisteydestä ja esillepanosta myymälässä sekä kesäkahvilassa. Hiljaisempina hetkinä avustat myös pakkaamossa. Työntekijältä vaaditaan vähintään 16 vuoden ikää, oma-aloitteisuutta ja reipasta otetta asiakaspalveluun. Työ alkaa noin 15.6. ja kestää satokauden ajan noin 10.8. asti. Edellytämme vähintään 4 vk työjaksoa. Ensisijalla on kuitenkin ne ,ketkä pystyvät työskentelemään koko satokauden ajan.

PAKKAAMO TYÖNTEKIJÄ

Satokaudella tarvitsemme reippaita tekijöitä mansikan pakkaamoon. Työ ajoittuu aikaiseen aamuun/aamupäivään. Työntekijältä edellytämme mielellään 18 vuoden ikää.

HAKEMUKSET

Kaikkiin tehtäviin tulee lähettää vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset. Hakemusten perusteella osa kutsutaan haastatteluun. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja Johanna Mettälä 0407229930

Kuusamon Mansikkatila

Johanna ja Kai Mettälä

Niemenkulmantie 97

16900 Lammi

johanna.mettala@kuusamonmansikkatila.com