Kesätöitä

14.02.2023

MANSIKANMYYJÄ

Tarvitsemme reippaita ja myyntihenkisiä marjojen ja vihannesten myyjiä myyntipisteisiin Lammin S-marketille ja Kauppakeskus Tuuloseen kesäsesongin ajaksi. Työntekijältä edellytämme vähintään 16 vuoden ikää ja reipasta otetta työntekoon ja asiakaspalveluun.

MYYJÄ

Tarvitsemme reippaita ja oma-aloitteisia myyjiä tilamyymälään/kesäkahvilaan Niemenkulmalle kesäsesongin ajaksi. Työ alkaa juhannusviikolla ja kestää marjakauden ajan elokuun alkupuolelle asti. Myös lyhyemmät työsuhteet huomioidaan. Työhön kuuluu asiakaspalvelua myymälässä ja kesäkahvilassa. Huolehdit siisteydestä ja esillepanosta myymälässä ja kahvilassa. Työ sisältää kassatyöskentelyä, itsepoimijoiden opastusta ja rauhallisina aikoina avustat pakkaamossa. Työntekijältä edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, mutta työ sopii hyvin kesätyöksi myös hieman varttuneemmalle henkilölle.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset tulee lähettää MAHDOLLISIMMAN PIAN sähköpostiin johanna.mettala@kuusamonmansikkatila.com. Tai osoitteella Kuusamon mansikkatila / Johanna Mettälä, Niemenkulmantie 97, 16900 Lammi.

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!